This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.

Install the free Online Radio Box app for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!

×
Like ? Save it to your favorites
×
Like ? Leave your review!
×
×
Stand with Ukraine. Save peace in the world!

Radio Pendimi Live Kanali-1

Rating: 5.0 Reviews: 4
Radio Pendimi është Radio Islame në gjuhën shqipe, që filloi punën e saj në Tetor të vitit 2006. Show more
224 0

Related radio stations

Radio Pendimi Live Kanali-1 reviews

 • 5
  15.08.2022
  .
 • 5
  03.06.2020
  Allahu Akbar 🌹😍
 • 5
  02.04.2020
  SalamAleykum... türkiye 😍 Tiran
 • 5
  26.03.2019
  Alles super einfach wunderschön👌

Information about the radio

Radio Pendimi synon përhapjen e diturisë fetare dhe rrënjëzimin e metodologjisë te të gjithë myslimanët e rajonit dhe te ata të cilët hulumtojnë pas të vërtetës. Këtë gjë, Radio Pendimi e bën nëpërmjet materialeve të saja edukative, mësimore dhe analizave të ngjarjeve globale me këndvështrim të thellë fetar.

Radio contacts

Phone: +41445869903
Site:
Email: [email protected]
Facebook: @radioopendimi

https://www.instagram.com/rtvpendimi/

Time in Tirana: 21:16, 06.12.2024

Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!