This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.
×
Like ? Save it to your favorites
×
Like ? Leave your review!
×
×

Radio Logos 94.2 FM

Pogradec
Rating: 5.0 Reviews: 3
Radio Logos është me kohë edhe pa kohë për dëgjuesit e saj, 24 orë në 7 ditë në javë për të mbjellë farën e mirë të Fjalës së Perëndisë dhe për të ujitur farën e mbjellë.
11 0

On the air Radio Logos 94.2 FM

Live Modest Mussorgsky - Song for My Mother
15:46 Modest Mussorgsky - Missouri Sunrise
15:41 Modest Mussorgsky - Piano and the Dark
Radio Logos 94.2 FM playlist

TOP songs on Radio Logos 94.2 FM

Voice Of America - Story Of Love (Extended Version)Voice of America — Story of Love
MACHINERE SHENA EASTON - MACHINERE SHENA EASTONShena — Uplifted
Anthem Lights - NSYNC MedleyAnthem Lights — Wedding Medley
Sylvia Burnside - I BelongSylvia Burnside — I Belong
Casting Crowns - In the Hands of the Potter - SingleCasting Crowns — In the Hands of the Potter
Keith and Kristyn Getty - InishowenKeith & Kristyn Getty — Inishowen
MODEST MUSSORGSKY (1839-1881) - BydloModest Mussorgsky — Bydlo
Aranit Kola - Shko te JezusiShko — Gift
Chris Tomlin - Goodness, Love And MercyChris Tomlin — Goodness, Love and Mercy
Sylvia Burnside - My Song Is Love UnknownSylvia Burnside — My Song Is Love Unknown

Radio Logos 94.2 FM reviews

 • 5
  13.08.2021
  The best, Shpeshherë degjojme radiologos nga Ukraina.. 😍😍😍🥰
 • 5
  26.09.2020
  Jeni bekim ,ju dëgjojmë rregullisht nëpërmjet internetit këtu në Bruksel 🙂
 • 5
  16.03.2017
  Çdo gjë në këtë radio funksionon mrekullisht shumë mirë. Bekime!

Radio contacts

Address: Radio Logos, Rruga Reshit Çollaku, Pogradec
Phone: +355 83 226 417
Site:
Email: info@radiologos.al
Facebook: @RadioLogos
Twitter: @RadioLogosPG

Time in Pogradec: 21:49, 01.21.2022

Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!