This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.

Install the free Online Radio Box app for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!

×
Like ? Save it to your favorites
×
Like ? Leave your review!
×
×
Stand with Ukraine. Save peace in the world!

Radio Pendimi Live Kanali-1

Rating: 5.0 Reviews: 4
Radio Pendimi është Radio Islame në gjuhën shqipe, që filloi punën e saj në Tetor të vitit 2006. Show more
219 6

Related radio stations

On the air Radio Pendimi Live Kanali-1

Live 11 Fruti - Ftoi
12:22 Jingle - Pejgamber
12:18 Ridvan Ibrahimi - RTV Pendimi
Radio Pendimi Live Kanali-1 playlist

TOP songs on Radio Pendimi Live Kanali-1

Promo - Oqeani i Diturise 2023I$haaq — No Promo
 - bacBAC — ?
Letra e nenes - Poezi
Adem Ramadani - HJEKAT E GURBETÇARITAdem Ramadani — Amaneti i Gurbetçarit
FARI MANI - Caktimi ZotitFari Mani — Caktimi Zotit
Emrat e Allahut - El Gafar
Maher Zain - Nour Ala NourMaher Zain — Nour Ala Nour
Emrat e Allahut - El Wehab
Omar Esa - PalestineOmar Esa — Palestine
Fersan Jahiu Ja Allah 2018 - JahiuFersan Jahiu — Ja Allah

Radio Pendimi Live Kanali-1 reviews

 • 5
  15.08.2022
  .
 • 5
  03.06.2020
  Allahu Akbar 🌹😍
 • 5
  02.04.2020
  SalamAleykum... türkiye 😍 Tiran
 • 5
  26.03.2019
  Alles super einfach wunderschön👌

Information about the radio

Radio Pendimi synon përhapjen e diturisë fetare dhe rrënjëzimin e metodologjisë te të gjithë myslimanët e rajonit dhe te ata të cilët hulumtojnë pas të vërtetës. Këtë gjë, Radio Pendimi e bën nëpërmjet materialeve të saja edukative, mësimore dhe analizave të ngjarjeve globale me këndvështrim të thellë fetar.

Radio contacts

Phone: +41445869903
Site:
Email: [email protected]
Facebook: @radioopendimi

https://www.instagram.com/rtvpendimi/

Time in Tirana: 18:24, 05.29.2023

Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!