This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.

Install the free Online Radio Box app for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!

×
Like ? Save it to your favorites
×
Like ? Leave your review!
×
×
Stand with Ukraine. Save peace in the world!

Radio Pendimi Live Kanali-2

Rating: 5.0 Reviews: 1
Radio Pendimi është Radio Islame në gjuhën shqipe, që filloi punën e saj në Tetor të vitit 2006. Show more
130 0

Related radio stations

On the air Radio Pendimi Live Kanali-2

Live SURAH AL-KAHF (سورة الكهف)- Egzon Ibrahimi
21:49 Hafiz Aziz Alili 51 Surah Ad-Dhariyat
21:40 Maher Al Muaiqly Attahrim
Radio Pendimi Live Kanali-2 playlist

TOP songs on Radio Pendimi Live Kanali-2

Maher al-Muaiqly - Muaiqly - Surat Al KahfMaher Al Muaiqly — Attahrim
Aziz Alili - Surat At TawbaHafiz Aziz Alili — 71 Surat Nuh
Aziz Alili - Suretu Al - jinnHafiz Aziz Alili — 72 Surah Al-Jinn
Kate Rayan - Kate Rayan - Voyage ( George Airbullet Original Remix MASTER)Rayan — &
Aziz Alili - Suretu Al - MumtahinaHafiz Aziz Alili — 100 Surah Al-_Adiyat
Muhammad al-Luhaidan - Quran - Surat Ash-Shams
Saad al - Ghamdi - Surat Al-Jinn
Saad al - Ghamdi - Surat AL Isra
Muhammad al-Luhaidan - Quran - Surat An-Naba
AL-FATIHA - AL-FATIHA - Egzon Ibrahimi #alfatihahEgzon Ibrahimi — Al Fatiha

Radio Pendimi Live Kanali-2 reviews

  • 5
    07.04.2020
    Suuuper

Information about the radio

Radio Pendimi synon përhapjen e diturisë fetare dhe rrënjëzimin e metodologjisë te të gjithë myslimanët e rajonit dhe te ata të cilët hulumtojnë pas të vërtetës. Këtë gjë, Radio Pendimi e bën nëpërmjet materialeve të saja edukative, mësimore dhe analizave të ngjarjeve globale me këndvështrim të thellë fetar.

Radio contacts

Phone: +41445869903
Site:
Email: [email protected]

https://www.instagram.com/rtvpendimi/

Time in Tirana: 04:26, 06.21.2024

Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!