This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.
×
Like ? Save it to your favorites
×
Like ? Leave your review!
×
×

Radio Akord

Kičevo, 96.5 MHz FM
Rating: 5.0 Reviews: 2
На фреквенција од 96.5 MHZ во Кичево, 24 часа на ден, се емитува музика по избор на слусателите,најнови хитови од македонската и странската музичка сцена и промоција на албуми. Секојдневен радио сервис кој ве информира за сите настани од градот,околината ипошироко. Денес Радио АКОРД со својот сигнал ја покрива целата територија на општина Кичево и околината, а исто така програмата на АКОРД Радио може да се следи и преку интернет на нашата веб страница www.radioakord.com Вие сте на вистинската радио-фреквенција,контактирајте не редовно, Ви стоиме на услуга. Сосема спонтано, проследено од нашите желби да навлеземе во светот на музиката настана - АКОРД - звукот на музичките ноти проткаени со гласот на народот!
9 0

Radio Akord reviews

  • 5
    16.12.2020
    ❤❤❤❤
  • 5
    29.04.2019
    10

Radio contacts

Phone: +389 45 222 000
Email: radioakord@hotmail.com

Time in Kičevo: 20:41, 01.21.2022

Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!