This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.

Install the free Online Radio Box app for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!

×
Like ? Save it to your favorites
×
Like ? Leave your review!
×
×
Stand with Ukraine. Save peace in the world!

Radio Bubamara

Skopje, 105.2 MHz FM
Rating: 4.1 Reviews: 8
Во почетоците на транзицијата мрачните сили на олигархијата, во 1994 година го формираа РАДИО БУБАМАРА, кое имаше за цел со својата програма да ја затруе прогресивната работничка класа нудејќи им забава, деноноќно слушање радио, политички говори и препишани програми. Големата популарност на радиото на многу невработени им ја олесни можноста да не одат на работа, да не се надеваат на работен стаж, синдикат и плата. Во изминативе 10 години РАДИО БУБАМАРА ја постигна својата цел и ја доби посакуваната таргет група од 400 000 невработени, 80 000 акционери, 100 богати политичари и 7000 Mакедонци со бугарски пасош.
72 6

Radio Bubamara reviews

 • 5
  17.11.2023
  god mode on radio
 • 1
  30.11.2021
  Много хубава музика
 • 5
  03.03.2021
  С песента боле ме гъза българия на 3 морета
 • 5
  03.08.2020
  Blaze ve pozdravuva od London
 • 4
  30.07.2020
  Wonderfull Madjarska ime Joseph ! Excellent. Pozdrav All !
 • 5
  25.04.2020
  Za muzikata denes 10-ka
 • 3
  13.12.2019
  Мрачниот олигархистички систем ја изеде реалноста, застарен ви е текстот, мењајте го, музиката ви е супер рекламите дудлачки поз од дијаспора!!
 • 5
  17.11.2019
  Најдоброто радио во Македонија

Radio contacts

Address: бул. Партизански Одреди бр. 62, ламела Ц, мезанин влез 1
Phone: +389 2 306 36 93
Site:
Email: [email protected]
Facebook: @Radio-Bubamara-1052-100064267530548
Instagram: @zlatnabubamara
Youtube: @radiobubamara2815

[email protected]

Time in Skopje: 20:11, 04.17.2024

Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!