This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.
×
Like ? Save it to your favorites
×
Like ? Leave your review!
×
×

Radio Tirana Klasik

Rating: 5.0 Reviews: 1
101.2 MHz në FM, një frekuencë e re, nismë dinjitoze dhe emancipuese, për t’i ofruar dëgjuesve shqiptarë të radios, vetëm muzikë klasike, e para dhe e vetmja e llojit te saj në historine e Radios Shqiptare, Radio Tirana Klasik. Një iniciativë e guximshme per t’i dhene jete se pari një arkivë unike, fondi i fonotekes së RTSH, me vepra shqiptare e botërore, instrumentistë shqiptarë e botërorë, me mundësi zgjedhjeje të pafundme për një dëgjues të zgjedhur, admirues e njohës i mirë i saj.
7 0

Related radio stations

On the air Radio Tirana Klasik

Live PJESE PER PIANO - SCHUMANN, LISZT, CHOPIN, DEBUSSY...ETC
04:53 06 - E.Krantja
04:47 30 valle sinfonike kompozitor p gaci - 30 valle sinfonike kompozitor p gaci
Radio Tirana Klasik playlist

TOP songs on Radio Tirana Klasik

The Best of ChopinChopz — Best of the Best
Requiem, Sanctus by Giuseppe VerdiGiuseppe Verdi — Requiem: Offertorio II.
Danny Wagner - 101 Power Ballads - Best of TimesDanny Wagner — Best of Times
Yann Tiersen - Mother Will DieYann Tiersen — Mother Will Die
Giuseppe Verdi - Messa da Requiem: Dies iraeGiuseppe Verdi — Messa da requiem : Dies Irae - Dies irae
Royal Philharmonic Orchestra & Matthew Freeman - Champagne SupernovaRoyal Philharmonic Orchestra — Champagne Supernova
Craig Armstrong - Piano Works The FilmCraig Armstrong — The Magdalene Sisters Piano Coda
The Seasons - WeathervaneThe Seasons — Seasons
Franck Pourcel - Night And DayFranck Pourcel — Night and Day
Mahavishnu Orchestra - PastoralMahavishnu Orchestra — Pastoral

Radio Tirana Klasik reviews

  • 5
    22.05.2020
    What a breath of fresh Albanian air without interruption. The selection of music is exemplary and whomever does the choosing deserves high place in the Muses. Shumë faleminderit !

Radio contacts

Address: Rr.Ismail Qemali, No 11, Tirane

Phone: +355 4 222 4705

Email: contact@rtsh.al

https://www.youtube.com/channel/UC6tAjIpd8AWLI4ErBpBh2qg

Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!