Situs web ini menggunakan cookies. Dengan melanjutkan menggunakan situs web ini, Anda setuju dengan kebijakan kami terkait dengan penggunaan cookies.
×
Sukai ? Simpan di favorit Anda
×
Sukai ? Tuliskan ulasan Anda!
×
×

Sinar FM

Nilai: 4.7 Ulasan: 54
Sinar FM kini berwajah baru! Lebih segar dan lebih mantap dengan pengisian terkini, khas untuk anda! Tampilkan selengkapnya
341 85

Sekarang langsung Sinar FM

Langsung Alif Satar Sesungguhnya Aku
21:32 SINAR - Muzik Retro Terbaik
21:28 X-Pose Sandiwara
Daftar putar Sinar FM

Lagu papan atas di Sinar FM

Haqiem Rusli - BangkitHaqiem Rusli — Perjalanan
Azzam Sham - Cinta SejatikuAzzam Sham — Cinta Sejatiku
Floor 88 - ChikadunFloor 88 — Masa PKP
Pink Sweat$ - At My WorstPink Sweat$ — At My Worst
TUJULOCA - BINTANGTujuLoca — Bintang
Caliph Buskers - PanahCaliph Buskers — Balik Kampung
Caliph Buskers - Hanya MimpiCaliph Buskers — Hanya NamaMu
Misha Omar - Tanpa RelaMisha Omar — Tanpa Rela
Lah Ahmad - SalamLah Ahmad — Salam
Aina Abdul - SepiAina Abdul — Kelip2

Ulasan Sinar FM

  • 2
    26.06.2021
    Aritu 23/6 ada terdengar sinar pagi. Sembang pasal cd player dalam kereta. Jangan la mentionkan pasal pakai vellfire tu, tak semua pendengar ada kereta mewah macam dj radio.
  • 5
    08.06.2021
    Boleh request lagu tak .... Klau boleh nak mtk lagu cinta terlarang❤
  • 1
    22.05.2021
    Hi, gigih aku nak komen kt sini pasai kesian kat faliq sbb kena layan hazami yg melalut sana sini apa dia merapu taktau.. lain ditanya lain jawapanya. Aku dok dgaq ni pun naik meluat. Hahah lain mcm fantasi dia
  • 4
    15.05.2021
    Slmat hri raya buat kzen mell yg brada di johor.. Slam syang dri kluarga dri srawak. Ikhlas dri family christopher lubuk antu srawak
  • 5
    12.05.2021
    selamat menyambut hari jururawat buat isteri ku norhazlinda lidawati yang bertugas di hospital UPM semoga terus tabah dalam menjalankan tugas dan berkhidmat kepada masyarakat.Terima kasih sayang
  • 5
    29.04.2021
    ฟังจากประเทศไทยครับ แปป
  • 5
    24.04.2021
    nk request lagu raya... tqtq
  • 5
    22.04.2021
    Salam boleh request lagu tak.. ☺️ Saya nak dengar lagu Ahlan Ya Ramadan Ustaz Zoul..
  • 5
    08.04.2021
    Boleh tak nak request lagu mamamoo dingga dingga atau hip atau decalcomanie
  • 5
    01.04.2021
    Dalam perjalanan pulang ke KL dari Penang - request lagi Terlanjur Mencintaimu - Fair

Informasi tentang radio

Sinar FM meningkat remaja dengan penampilan yang lebih moden, terkini, positif dan memberi inspirasi bersesuaian dengan tagline baharu iaitu Menyinari Hidupmu.

Menghiburkan pendengar dengan genre muzik yang pelbagai dari era 80an, 90an, 2000 juga yang terkini dan mensasarkan pendengar Melayu moden yang berusia di antara 25 hingga 39 tahun. Sekiranya anda membesar dengan muzik-muzik daripada Ella, Visa, Hattan, dan Ziana Zain, inilah stesen untuk anda.

Sejajar dengan kehendak masyarakat Melayu Moden sekarang yang mementingkan elemen-elemen kerohanian, Sinar FM telah menyelitkan segmen-segmen yang bersesuaian yang memberi inspirasi kepada masyarakat.

Dengan barisan penyampai yang setia menemani pendengar bermula dengan Jep, Shuib, Rahim, Abby Fana, Feeya Iskandar, Salih Yaccob dan Jamal Jamaluddin .

Sinar FM sentiasa ingin Menyinari Hidupmu dengan hiburan dan program yang berkualiti untuk pendengar.

Kontak radio

Alamat: All Asia Broadcast Centre, Technology Park Malaysia, Lebuhraya Puchong-Sg. Besi, Bukit Jalil, 57000 Kuala Lumpur
Telepon: +60 3-9543 2000, 03-9543 8888
Situs:
Email: feedback@sinar.fm
Facebook: @SINARdotmy

whatsapp: 016-3260000

Waktu di Kuala Lumpur: 10:37, 12.06.2021

Pasang aplikasi Online Radio Box gratis untuk ponsel pintar Anda dan dengarkan stasiun radio favorit Anda secara online – di mana pun Anda berada!