Denne hjemmeside anvender cookies. Ved fortsat at bruge hjemmesiden accepterer du vores politik for brug af cookies.

Installer den gratis Online Radio Box-appen på din smartphone, og lyt til dine foretrukne radiostationer online – uanset hvor du er!

×
Synes godt om ? Gem i favoritter
×
Synes godt om ? Giv din anmeldelse
×
×
Støt Ukraine. Red freden i verden!

Sinar

Kuala Lumpur, 96.7 MHz FM
Bedømmelse: 4.7 Anmeldelser: 67
SINAR kini tampil dengan penampilan yang lebih moden, terkini, positif dan memberi inspirasi bersesuaian dengan tagline Menyinari Hidupmu.
384 14

Relaterede radiostationer

Nu live Sinar

Live Naim Daniel Purnama
16:24 Awie - Dibayang Awan
16:23 SINAR - Menyinari Hidupmu
Sinar playliste

TOP-sange på Sinar

Lah Ahmad - Bila Hati RinduLah Ahmad — Bila Hati Rindu
HAQIEM RUSLI - AKU, HATI DAN PERASAANHaqiem Rusli — Aku Hati dan Perasaan
IMAN TROYE - TEMANIman Troye — Pejam Celik Hari Raya
Harry Styles - As It WasHarry Styles — As It Was
Sufian Suhaimi - Ternyata AkuSufian Suhaimi — Ternyata Aku
Jana - Gori kuca nasaKuca — Shaeft
CINTA SEJATI--AIMAN SIDEK,ALINAiman Sidek — Kian Lama
Joji - Glimpse Of UsJoji — Glimpse of Us
AMAN RA - FIGHTER (OST SANGKAR)Aman RA — Fighter
Wany Hasrita & Wani Syaz - Sang PurnamaWany Hasrita — Sang Purnama

Anmeldelser af Sinar

  • 5
    09.10.2022
    hi sinar, i nak request lagu lagi "stay tempus by Gsoul". 9 October 2022
  • 5
    25.05.2022
    Assalamualaikum dan Selamat malam semua..... Firdaus nak mintak satu lagu boleh tak... Lagu : adakah ini mimpi
  • 5
    22.05.2022
    Knpa tak mainkan darari..i always wait for sinar mainkan lgi ni kat radio tpi tak pernah dengar lgu ni dimainkan wlaupun darari trending kat malaysia..
  • 5
    12.03.2022
    Nak request lagu LEMON-T kerana janji plsss sinar
  • 5
    10.03.2022
    nak lagu korea. tajuk mino winner - fiance
  • 5
    06.03.2022
    Nak lagu cinta terakhirku - Bagas Ran pleaseee pleaseee
  • 5
    05.03.2022
    Nak lagu " Slow dancing in the dark by joji please
  • 4
    04.03.2022
    Boleh tak pasang lagu riwayat cinta by ziana zain please.......
  • 5
    05.02.2022
    Nak lagu cinta sampai mati -Raffa Affar
  • 3
    18.01.2022
    Nak lagu belum sempat kehilangan

Radio kontakter

Adresse: All Asia Broadcast Centre, Technology Park Malaysia, Lebuhraya Puchong-Sg. Besi, Bukit Jalil, 57000 Kuala Lumpur
Telefon: +60 3-9543 2000
Hjemmeside:
Email: feedback@sinar.fm
WhatsApp: +0163260000
Facebook: @SINARdotmy
Twitter: @sinar_my
Instagram: @sinar_my
Youtube: @sinar_my

Klokken i Kuala Lumpur: 05:30, 01.31.2023

Installer den gratis Online Radio Box applikation på din smartphone, og lyt til dine foretrukne radiostationer online – uanset hvor du er!