Laman web ini menggunakan cookies. Dengan meneruskan penggunaan laman web ini, anda bersetuju dengan dasar kami berkenaan penggunaan kuki.

Pasang aplikasi mudah alih percuma Online Radio Box

Get it on Google Play Tidak, Terima kasih
×
Suka ? Simpan dalam kegemaran anda
×
Suka ? Tinggalkan ulasan anda!

Best FM

Penilaian: 3.5 Ulasan: 14
Stesen Radio Serantau No.1 Malaysia Terbaik Untuk Harimu 104.1fm [JB, Lmbh Klang & SG] 94.8fm [Melaka & Seremban] 102.5fm [Johor Timur].
54 29

Ulasan-ulasan Best FM

  • 5
    14.10.2019
    best fm always the best radio!!
  • 5
    13.10.2019
    lagu apa yang pasal johor lirik dia macam ni.
  • 4
    12.09.2019
    Sya nak tau la, lagu apa yang dimainkan selepas lagu redha by irfan pada pkul 7 gitu.
  • 5
    31.08.2019
    Lagu haram dayang and hael please
  • 5
    19.08.2019
    Salam .minta tolong putarkan lagu YANG KU RINDU oleh IDAYU..lagu ni menangkap jiwa..terlampau sedih...suara emas ..tq
  • 3
    08.08.2019
    Saya nak request lagu baru usop-selamanya please..hrp dpt putarkan selalu.tkasih
  • 5
    16.07.2019
    nak lagu putus nominos pls 🙏🏻
  • 1
    08.06.2019
    Mmg takde suara ke mcm mne😪
  • 2
    25.05.2019
    Macam biskut , sekejap dengar sekejap tak dengar
  • 1
    11.05.2019
    Xdengar apa pon 😞

Kenalan radio

Alamat: Jalan Pasir Pelangi, Pasir Pelangi, 80050 Johor Bahru, Johor

Telefon: +607 333 1041

Email: info@bestfm.com.my

+607 331 4104 (Pejabat)
+607 335 1104 (Faks)
https://www.instagram.com/bestfmmalaysia/

Pasang aplikasi Online Radio Box yang percuma dan dengar stesen radio kegemaran anda secara dalam talian – di mana jua anda berada!