This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.

Install the free mobile app Online Radio Box

Get it on Google Play No, thanks
×
Like ? Save it to your favorites
×
Like ? Leave your review!
×

Ràdio Ripoll

Rating: 4.7 Reviews: 6
Corisa Media Grup és el grup multimèdia que contempla diferents branques del món de la comunicació a la comarca del Ripollès, el van fundar l’any 1989 periodistes i tècnics audiovisuals de la comarca del Ripollès. Show more
7 0

Ràdio Ripoll reviews

 • 5
  12.08.2020
  Muy buena
 • 5
  04.07.2020
  Gran emissora amb una grandíssima llista musical, poques interrupcions. Felicitats, poques emissores queden com vosaltres!!!
 • 5
  12.04.2020
  Estem confinats al Maresme i us podem seguir escoltant com si estiguéssim a Setcases. Ens agrada la vostra selecció musical. Moltes gràcies!
 • 4
  16.11.2019
  Gràcies Ràdio per aquest "So Finger" que acaba de sonar i que m'ha retornat a la infantesa. Sou genials!
 • 4
  25.10.2019
  Molt agradable el programa de la Montserrat Picola, "de la ment a l'aliment". Soc Lisa Coca i vaig venir al seu programa aquest passat dimarts dia 22 oct. Em podrieu enviar el link de l'emisió per publicar-ho? Moltes gràcies!
 • 5
  25.03.2018
  M'agrada escoltar les sardanes del diumenge.

Information about the radio

En l'actualitat gestiona Ràdio Ripoll, Televisió del Ripollès, el setmanari El Ripollès i el web www.elripollesdigital.cat. D’aquesta forma abraça tots els camps de la comunicació a la comarca del Ripollès.

L’objectiu de Corisa Media Grup és fer arribar el missatge a qualsevol punt del Ripollès a través de qualsevol de les seves plataformes, ja sigui mitjançant la ràdio, la televisió i la premsa, o també a qualsevol punt del món mitjançant la premsa digital amb el portal www.ripollesdigital.cat.

Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!