This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.

Install the free Online Radio Box app for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!

×
Like ? Save it to your favorites
×
Like ? Leave your review!
×
×
Stand with Ukraine. Save peace in the world!

RTK - Radio Kosova 1

Pristina, 95.7 MHz FM
Rating: 4.0 Reviews: 1
Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 orë program informativ, edukativ dhe argëtues për audiencën, Radio Kosova paraqet adresën unike mediale në Republikën e Kosovës. Radio Kosova1 është e vetmja radio në Kosovë që transmeton lajme në gjuhën angleze. Edicioni i lajmeve në gjuhën angleze Live at Five transmetohet në orën 17:00.
57 9

Related radio stations

RTK - Radio Kosova 1 reviews

  • 4
    27.09.2018
    Pershendetje nja gjermanija a din qka pom vyn mu personalisht e pom vyn naj shiptar me fol shqip meto ne pun

Radio contacts

Address: Rr. "Xhemail Prishtina" nr. 12 / Prishtinë / Kosovë
Phone: +381 38 231211
Site:
Email: [email protected]
Facebook: @radiokosova1

fax +381 /0/ 38 235 336

Time in Pristina: 15:37, 06.17.2024

Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!