This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.
×
Like ? Save it to your favorites
×
Like ? Leave your review!
×
×
Stand with Ukraine. Save peace in the world!

Radio Prishtina

Pristina, 89.8 MHz FM
Rating: 0.0 Reviews: 0
Radio Prishtina mëton t'i frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmes përvojave të ndryshme, duke u ofruar mundësi të reja dhe gjetje interesante përmes transmetimeve të prog
30 0

Radio Prishtina reviews

Radio contacts

Address: Rr. Garibaldi, ish-objekti Rilindja
Phone: +383 49 905 000
Site:
Email: radio@prishtina.fm
WhatsApp: +38349230106
Facebook: @prishtina89.8
Twitter: @8fmRadio

Time in Pristina: 18:14, 08.09.2022

Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!