This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.
×
Like ? Save it to your favorites
×
Like ? Leave your review!
×
×

Szabadkai Magyar Rádió

Rating: 4.9 Reviews: 22
A 2015 november elsején elindult, közszolgálati jellegű Szabadkai Magyar Rádió célja a vajdasági emberek teljes körű tájékoztatása, hogy részletesen beszámoljon a Vajdaság egész területén történt eseményekről, bemutassa az itt élő emberek által megvalósított értékeket, szóljon a szerbiai, a magyarországi, a kárpát-medencei és az európai uniós témákról, és emellett, hogy folyamatosan fejlődjön. Show more
145 1

Szabadkai Magyar Rádió reviews

  • 5
    04.05.2018
    Örülök, hogy újra hallgahatom a műsort! Főleg, hogy elég messze vagyok Szabadkától.
  • 5
    18.02.2018
    Nagyon Boldog vagyok hogy újra hallgatható és nagyszerű. Köszönöm szépen.😃😃😃😃😃

Information about the radio

A napi 14 órás műsorban szólunk politikai-, szociális témákról, heti rendszerességgel egy-egy órás műsorunk van egészségügyről, oktatásról, környezetvédelemről, sportról, napi egy órában pedig művelődésről. Szakemberekkel, intézményvezetőkkel, egyszerű emberekkel beszélgetünk a stúdióban, illetve terepen. A Rádiót arról is gyorsan beazonosítják a hallgatók, hogy szinte 90 százalékban magyar nyelvű zeneszámokat sugárzunk. Népszerűek emellett különböző zenei stílusú műsoraink is, melyek esténként, 18 és 20 óra között hallhatóak. A műsorban óránként elhangzó hírösszefoglalókat a Pannon Rádiótól vesszük át.

Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!