This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.
×
Like ? Save it to your favorites
×
Like ? Leave your review!
×
×

Radio Holidej

Prilep, 102.1 MHz FM
Rating: 5.0 Reviews: 2
Радио Холидеј е радиостаница која емитува 24 часовна програма од сопствено емитувачко студио поврзано со линк и предавателна опрема лоцирана на периферијата на градот Прилеп. Според природата на програмскиот сервис ние сме говорно – музичко радио со претежно забавен општ формат. Говорниот дел на програмата ги остварува трите значајни функции: информативна, образовна и забавна. Радио Холидеј емитува “инфо вести“ во кои се третираат значајни настани и случувања од градот и агенциски вести од земјата и светот.Се емитуваат и емисии кои имаат забавно – образовна функција, интерактивни програми, инфо сервиси и музика за сите генерации од сите жанрови.
21 1

Radio Holidej reviews

  • 5
    19.12.2021
    Najdobri!
  • 5
    16.11.2021
    Zdravo jas sum Jakov Gelev najdobroto radio e Radio Holidej pozz cao.

Radio contacts

Address: Ул. „Мариовска“ бр. 31 Прилеп
Phone: +048/422-485
Site:
Facebook: @radioholidej.com.mk
Twitter: @holidej2

Time in Prilep: 06:15, 01.28.2022

Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!