This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.

Install the free Online Radio Box app for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!

×
Like ? Save it to your favorites
×
Like ? Leave your review!
×
×
Stand with Ukraine. Save peace in the world!

POP FM

Banja Luka, 97.6 MHz FM
Rating: 4.2 Reviews: 5
Pronađi ritam kakav si oduvijek želio i samo pojačaj!!! Show more
93 35

POP FM reviews

 • 5
  22.04.2024
  Zorane ne jedi govna
 • 5
  13.12.2023
  Top!
 • 1
  17.11.2023
  Radio koji pušta debilsko-retardiranu muziku (sa jasnim ciljem pravljenja debila od potencijalnog slušaoca).Problem je što u firmi gdje radim se pušta ova "radio stanica" pa sam prisiljen da slušam smeće. Fuuuuuj !!!
 • 5
  13.11.2021
  jel moze čarolija - barbi afrika? HVALA
 • 5
  22.12.2019
  Ich liebe diesen Sender. Tolle Musik und Info zu allem.

Information about the radio

Pop FM je najmlađa radio stanica u banjalučkom eteru nastala kao rezultat detaljnog ispitivanja tržišta, i u svakom programskom segmentu jedinstvena kako u Banjoj Luci tako i na ovim prostorima.

U našem programu moguće je čuti najnovije pop i pop-folk hitove sa prostora bivše Jugoslavije, te informacije korisne u svakodnevnom životu. Pop FM je tvoj omiljeni sagovornik uz prvu jutarnju kafu, desna ruka za što uspješniji kraj radnog dana, tvoj najvjerniji suvozač u gradskim gužvama i vodič za najbolji provod, ukratko tvoj najbolji prijatelj u svakoj prilici.

Pop FM je u neprestanom kontaktu sa svojim slušaocima i muziku i teme o kojima se razgovara u našem programu pažljivo smo zajedno birali.

Pop FM je radio na čiju frekvenciju ćeš podesiti svoj radio prijemnik i zaboraviti na dugme za promjenu frekvencije, radio koji ćeš preporučiti svojim prijateljima i uz koji ćete zajedno provesti nezaboravne trenutke.

Naša misija, cilj i svrha je pružiti prvoklasnu zabavu i zadovoljstvo i informaciju iz prve ruke našem slušaocu, na svakom mjestu, u svakom trenutku i u svakoj prilici a rezultati koje smo za relativno kratko vrijeme postigli idu u prilog tome. Pop FM je najmlađi najslušaniji radio u najvećem gradu u Republici Srpskoj.

Pop FM program emituje 24 sata dnevno na frekvenciji 97,6 MHz na teritoriji Grada Banja Luka, te dijelovima opština Čelinac, Kotor Varoš u stereo tehnici sa RDS-om.

Radio contacts

Address: Braće Pišteljića 1, Banja Luka, 78000, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina
Phone: +387 66 42 77 31
Site:
Email: [email protected]<
WhatsApp: +38766427731
Facebook: @popfmbanjaluka
Instagram: @popfmradio

Time in Banja Luka: 15:04, 06.14.2024

Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!