Deze website gebruikt cookies. Bij het verder gebruiken van deze website, ga je akkoord met onze voorwaarden betreffende cookies.

Installeer de gratis mobiele app Online Radio Box

Get it on Google Play Nee, bedankt
×
Leuk ? Sla het op in je favorieten

RADIO GARUDA

Rating: 4.5 Beoordelingen: 2
Radio Garuda Suriname broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. In addition to the broadcast of a variety of information and entertainment programmes, Radio Garuda Suriname broadcasts diverse local productions. Their productions and information based programs contains such as current affairs, culinary, cultural, entertainment and sports fields.
6 0

RADIO GARUDA beoordelingen

  • 5
    06.06.2018
    Radio Garuda Luar Biasa Hebat
  • 4
    08.12.2017
    Kepareng matur dulur dulurku ing Suriname...tepangake aku hariadi dulur soko nJowo, sing isih tas mirengake siaran streaming radio Garuda....jan nrenyuhake atiku, ngelingi dulur dulurku sing adoh ing Suriname, senajan wis ora nate lair lan manggon ing tanah Jowo, nanging isih karsa nguri-uri budoyo Jawi kanthi madekake radio Garuda, Pertjajah lan Mustika...ing babagan iki aku mung pengen ngajak dulur-dulur ing Suriname, yen pengen mak nyes ing ati, ayo podo nyetel streaming live radio Jodhipati Nganjuk, ingkang sedino deng nyetel gendhing Jowo sing rumesep ing ati...carane iso mbukak internete mbah Google, banjur ketik Streaming radio Jodhipati Nganjuk, banjur dirungokake gendhing-gendinge....sumonggo... nuwun ☺

Installeer de gratis Online Radio Box applicatie op je smartphone en luister online naar je favoriete radiozenders – waar je ook bent!