This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.

Install the free mobile app Online Radio Box

Get it on Google Play No, thanks
×
Like ? Save it to your favorites
×
Like ? Leave your review!
×

RADIO BOSKOPU

Rating: 4.0 Reviews: 1
Boskopu is het netwerk van de Burger informatie radio, die de bevolking optimaal informeert over het regeringbeleid en de actuele ontwikkeling in Suriname. Show more
6 0

RADIO BOSKOPU reviews

  • 4
    24.04.2020
    Heerlijk

Information about the radio

Radio Boskopu kent een rijke geschiedenis in de Surinaams broadcasting media. Toen de zender werd opgericht kreeg het als doel om het volk te informeren. Actualiteiten werden via de zender verspreid. De Surinaamse overheid had in 1986 de intentie om in elk district een voorlichtingsinstelling te stationeren. Nog steeds is dit de enige radiozender dat onder supervisie is van de overheid.

In loop der tijd is er veel veranderd bij Radio Boskopu. In het verleden was het doel om het volk te informeren. Die functie heeft het nog steeds. Het overheidsbeleid en de activiteiten van het ministerie worden via Boskopu verspreid. Maar daarnaast is het een gebruikelijke radiozender met muziek en praat programma’s. Dankzij goede investeringen in zendmasten is het station in 80% van Suriname te bereiken.

Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!