This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.

Install the free mobile app Online Radio Box

Get it on Google Play No, thanks
×
Like ? Save it to your favorites
×
Like ? Leave your review!
×

Radio Jaguar Zelja

Rating: 0.0 Reviews: 0
Za one koji su s nama od početaka, veliki pozdrav, za one pak koji su se ovih dana pridružili – velika dobrodošlica! Show more
0 0

Radio Jaguar Zelja reviews

Information about the radio

Ako nas niste prepoznali na prvi pogled, dopustite da se predstavimo. Mi smo radijo postaja,, puni snage i ideja.Vjerujemo da nas spaja zajednički cilj: potreba za uspješnom komunikacijom sa širokim auditorijem. Iskustvo, profesionalnost, entuzijazam i marketinške spoznaje odlike su ekipe danas okupljene oko RJZ-a, a radijski program kao proizvod tih znanja, usmjeren je stvarnim potrebama slušateljstva.Kvaliteta koju njegujemo u prvom je redu posljedica probrane glazbe, zvuka dobrog raspoloženja, parade najvećih hitova domaće (narodna,zabavna i izvorne).Voditelji programa ističu se toplinom, prisnošću i nenametljivošću, a sve u funkciji glazbenog ugođaja. Sve su ovo odlike naše radio stanice. No, ne vjerujte nam na riječ - poslušajte i provjeriteAko se još pitate zašto surađivati s Radio jaguar-zelja, razlozi su tu!

Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!