This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.

Install the free Online Radio Box app for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!

×
Like ? Save it to your favorites
×
Like ? Leave your review!
×
×
Stand with Ukraine. Save peace in the world!

Radio Vati

Tirana, 88.4 MHz FM
Rating: 0.0 Reviews: 0
Dëgjuesi i Radio Vati do të thotë shumë, stacioni dëshiron të prezantohet si një stacion që dëgjuesit duhet të jenë të lumtur. Ata ndërtojnë një unitet të madh mes dëgjuesve dhe vetes, në mënyrë që ata të kenë lidhje të mira midis tyre dhe dëgjuesve të tyre, gjë që do të çojë në një stacion radioje argëtimi më të pasur.
15 0

Radio Vati reviews

Radio contacts

Address: Rruga Vanco Mickov 17 b
Phone: +02/3063086
Site:
Email: [email protected]
Facebook: @radiovati

Fax: 3074 625

Time in Tirana: 23:51, 06.14.2024

Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!