Install the free Online Radio Box app for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!

×
Like ? Save it to your favorites
×
Like ? Leave your review!
×
×
Stand with Ukraine. Save peace in the world!

Catalunya Ràdio

Barcelona, 102.8 MHz FM
Rating: 5.0 Reviews: 3
Catalunya Ràdio va néixer el 20 de juny del 1983 amb l'objectiu de promocionar i difondre la llengua i la cultura catalanes, d'acord amb els principis de la Constitució Espanyola i l'Estatut d'Autonomia del 1979. Pionera en tecnologia i en la creació de canals especialitzats, Catalunya Ràdio dóna cobertura a tot el territori català i aposta pels continguts de qualitat i per la informació de servei al ciutadà. Show more
107 0

Related radio stations

Catalunya Ràdio reviews

 • 5
  13.01.2021
  Soy de Argentina y siempre escucho radios en catalán porque estudio este idioma.
 • 5
  29.06.2020
  Sehr gute Sender
 • 5
  03.10.2017
  Bonjour...avec respectés de toutes les peuples CATALUNYA et le peuples Espagne et gouvernement de Espagne ..je sui un homme qui aime beaucoup le peuple européenne ...comme votre pays un pays évolution , et un pays développement , et un peuples nobles de haute naissancenaissance , et origine racine , et un peuples cultive , je vous souhaite le BONNE a votre pays...je sui contre pour frapper et blesser le peuples CATALUNYA...appre citation ...je savoir que meiux tu rester un seul pays...mieux du divisions pas ...avec respect le peuple CATALUNYA...et je aime le peuples Catalunya et le peuple Espagne et peuples européenne...je vous souhaite le bonne de votre pays...

Information about the radio

En aquests anys, Catalunya Ràdio ha passat a ser un grup d'emissores que engloba sota aquesta denominació 4 canals: Catalunya Ràdio, el canal convencional, el primer i el que dóna nom al grup; Catalunya Informació, una fórmula de 24 hores de notícies ininterrompudes; Catalunya Música, dedicada a la música clàssica i contemporània, i iCat, el canal musical i cultural del grup. Les quatre emissores ofereixen una programació diferenciada, mantenint dues característiques comunes: la qualitat i la llengua catalana com a vehicle d'expressió.

El grup també té un canal que emet exclusivament per internet: CatClàssica, especialitzat en música clàssica catalana.

Radio contacts

Address: Avinguda Diagonal, 614, 08021 Barcelona
Phone: +34 93 884 44 88
Site:
Email: [email protected]
Telegram: @catalunyaradio
Facebook: @catradio
Twitter: @catalunyaradio
Instagram: @catalunyaradio
Tiktok: @catalunyaradio
Youtube: @featured

Time in Barcelona: 14:38, 05.18.2024

Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!