Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική μας σχετικά με τη χρήση των cookies.

Εγκαταστήστε τη δωρεάν εφαρμογή για κινητά Online Radio Box

Get it on Google Play Όχι, ευχαριστώ
×
Μου αρέσει ? Αποθήκευση στα αγαπημένα σας
×
Μου αρέσει ? Αφήστε την κριτική σας!

KISS

αξιολόγηση: 0.0 Κριτικές: 0
Τώρα ακούς KISS παντού… με τις καλύτερες επιτυχίες από τα 80’s μέχρι σήμερα, στοχεύοντας σε ένα μεγαλύτερο ακροατήριο που αγαπά την ξένη μουσική, έχει μοντέρνες αντιλήψεις, είναι μορφωμένο και κοινωνικά καλλιεργημένο και ζει στους ρυθμούς της πόλης. Ο ακροατής του KISS 89.0 λατρεύει τη μουσική, ζει και διασκεδάζει με αυτή! Το νέο πρόγραμμά του σταθμού περιλαμβάνει εκπομπές από αγαπημένους Κύπριους μουσικούς παραγωγούς, καθώς και θεματικές ενότητες, που έχουν ως στόχο τη μουσική ενημέρωση και ψυχαγωγία του ακροατή. Συμπληρώνεται δε με πληθώρα διαγωνισμών, ζωντανών συνεντεύξεων από το στούντιο και live links από όλη την Κύπρο. Ο KISS 89.0 συνεχίζει να αναπτύσσεται, να εξελίσσεται, να προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής, διατηρώντας παράλληλα τις αρχές του: μεράκι για το ραδιόφωνο, αγάπη για τη μουσική και ανάγκη για ειλικρινή, άμεση, ανθρώπινη και ζεστή επικοινωνία με το κοινό. Τώρα ακούς KISS παντού…Καλώς ήλθατε στον KISS 89,0 & 88,5!
3 0

KISS αξιολογήσεις

Εγκαταστήστε τη δωρεάν εφαρμογή Online Radio Box στο smartphone σας και ακούστε τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικοί σταθμοί online - όπου και αν βρίσκεστε!