This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.

Install the free mobile app Online Radio Box

Get it on Google Play No, thanks
×
Like ? Save it to your favorites
×
Like ? Leave your review!

Free Radio

Rating: 0.0 Reviews: 0
Free radio počeo je sa radom 11.februara 1997.god.kao prvi muzičko-komercijalni radio u Prijedoru i Regiji. Signalom pokriva područja Regije Prijedor i Banja Luka sa preko 500.000 potencijalnih slušalaca. Free radio je urbana radio stanica koja emituje zabavno-muzički i informativni program posvećen ciljnoj grupi slušalaca starosti od 20 do 45 godina.Proizvodi i emituje cjelodnevni program. Posjeduje savremenu studijsku i emisionu opremu i vlastiti prostor.Od strane Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) Free radio je dobio regionalnu dozvolu (regije Prijedor i Banja Luka).Učestvovao je i učestvuje u mnogim medijskim projektima,između kojih ističemo projekat MOSTOVI, ZAJEDNO,RAZBIJMO ŠABLON U 2006,VEZZA,itd. Show more
3 0

Free Radio reviews

Information about the radio

FREE RADIO je urbana radio stanica koja proizvodi i emituje cjelodnevni program: zabavno-muzički i informativni, posjeduje savremenu studijsku i emisionu opremu i vlastiti prostor.

Radio contacts

Address: Žarka Zgonjanina 15 Prijedor, Bosnia And Herzegovina

Phone: +387 52 233-303

Email: freeradio.prijedor@gmail.com

Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!