This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.

Install the free Online Radio Box app for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!

×
Like ? Save it to your favorites
×
Like ? Leave your review!
×
×
Stand with Ukraine. Save peace in the world!

Radio Mi

Rating: 5.0 Reviews: 3
Rreth nesh Kush jemi Radio Mi është një projekt i cili lind nga dëshira dhe ambicja për të krijuar dhe zhvilluar një medium përfaqësues mbi artin dhe kulturën në vendin tonë. Emri i këtij mediumi i kushtohet kujtesës së Andrea Salvatore Mi, kontributit të tij kulturor e profesional si gazetar radiofonik, artist, kurator, docent, promotor, por mbi të gjitha dashamirësisë dhe pranisë së tij të palodhur në skenën alternative kulturore Shqiptare. Sot ky medium ka për qëllim jo vetëm të reflektojë praktikën e tij të lartë profesionale por dhe të krijojë vazhdimësi mbi një platformë dhe urë komunikimi të ndërtuar në harkun kohor të një dekade. Kjo sipërmarrje, që në fillesën e saj gjeti mbështetjen e Istitutit Italian të Kulturës i cili i bashkohet programacionit të Radio Mi me një numër emisionesh në gjuhën Italiane të cilat pasurojnë marrëdhënien dhe shkëmbimin e informacionit mes dy kulturave tona. Vizioni Radio Mi synon të jetë një zë përfaqësues në fushën e artit dhe kulturës duke zhvilluar programe informative, diskutime mbi tema aktuale, promovuar e përcjellë ngjarje të rëndësishme të artit në vendin tonë. Shtylla tjetër e rëndësishme e këtij mediumi do të jetë përzgjedhja cilësore muzikore 24/7, promovimi i rrymave dhe tendencave të reja me fokus të vecantë artistët, producentët dhe DJ-ët lokal. Show more
28 0

On the air Radio Mi

Live Arto Kumanto To Home
03:17 Roger Subirana To Breathe One's Last
03:14 Zist - Sunday
Radio Mi playlist

TOP songs on Radio Mi

+ Enjoit - Roger Subirana Mata *Roger Subirana — Enjoit
Igor Pumphonia - Igor Pumphonia - Blowing ColdIgor Pumphonia — Blowing Cold
Ogi Feel the Beat - Release Your StressOgi Feel the Beat — Release Your Stress
SoulProdMusic - TaxiSoulProdMusic — Taxi
Ogi Feel the Beat - Lounge RequestsOgi Feel the Beat — Lounge Requests
Yeiker - MoonYeiker — Moon
Sound Gallery by Dmitry Taras - Ambient Relax MeditationSound Gallery by Dmitry Taras — Meditation
Uneasy - In Next LifeUneasy — In Next Life
Tunguska Electronic Music Society - Aleksey Chistilin - Through Darkness to the Stars
Igor Pumphonia - Igor Pumphonia - Le Compromis (Dub)Igor Pumphonia — Decide (Dub)

Radio Mi reviews

 • 5
  07.12.2020
  opaaaa zemra
 • 5
  07.12.2020
  love it
 • 5
  07.12.2020
  Super muzike

Information about the radio

Në afatgjatë, Radio Mi kërkon të jetë një pikëtakimi mes protagonistëve të disiplinave të ndryshme me bindjen se kjo është një domosdoshmëri për zhvillimin e metejshëm të skenës tonë kulturore.

Radio contacts

Address: 1060 Rruga Abdyl Frasheri, EGT Tower, Tirana Albania
Phone: +00355696227714
Site:
Email: [email protected]
WhatsApp: +00355696227714
Facebook: @radiomi.al

https://www.instagram.com/radiomi.al/

Time in Tirana: 09:25, 03.05.2024

Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!