This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.

Install the free Online Radio Box app for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!

×
Like ? Save it to your favorites
×
Like ? Leave your review!
×
×
Stand with Ukraine. Save peace in the world!

Radio BEAT

Rating: 4.7 Reviews: 3
Radio BEAT este un radio independent, cu caracter informativ, un radio de companie si de divertisment, care poate fi receptionat in cele mai bune conditii pe Internet Radio BEAT este numele unui proiect si a unui vis mai vechi al unor oameni ce doresc sa se rupa de mentalitati si obisnuintele vechi de a face radio. Show more
101 0

Radio BEAT reviews

 • 5
  19.05.2023
  Statia e foarte buna
 • 4
  06.08.2021
  супер
 • 5
  24.07.2018
  Kruto...

Information about the radio

Este numele unei idei care, respectând canoanele clasice ale unui radio, doreste sa aduca un alt aer în peisajul radiofonic, un aer proaspat, caracterizat de vivacitatea si proximitatea informatiei, de spiritul nonconformist al autopromovarii, totul invaluit de atmosfera hiturilor consacrate de istoria muzicii

O combinatie armonioasa între adevaratele hituri ale momentului si muzica veche,Structurat dupa modelul HIT RADIO, RADIO BEAT este un post comercial interactiv ce ofera ascultatorilor 24 de ore de hituri, informatii utile din domeniile politic,social si economic. Pentru o informare cat mai corecta si obiectiva.

Radio contacts

Address: Republica Moldova Orașul Chișinău Strada Colina Pușkin
Phone: +373 688 79 738
Site:
Email: [email protected]
Facebook: @RadioBEATMoldova
Instagram: @radiobeatmd

Time in Chișinău: 00:05, 03.04.2024

Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!