Ova veb-lokacija koristi cookies. Ako nastavite da koristite ovu veb lokaciju, pristajete na našu politiku korišćenja kolačića.

Besplatne Radio Stanice na Internetu

Na primer: .977 Today's Hits

Direktorijum radio stanica po regionu

Popularne države

Sve države

Mobilni Radio na Internetu

Instalirajte besplatnu Online Radio Box aplikaciju na svom pametnom telefonu i slušajte svoje omiljene radio stanice preko interneta - gde god da ste!

Onlajn radio za sve stilove i trendove širom sveta!

O nama

Svi smo navikli da slušamo radio preko starog dobrog prijemnika na AM ili FM frekvenciji i da okrećemo dugme za podešavanje dok slušamo šapate prolaznih radio stanica. Ali vremena su se promenila — sada skoro svaka radio stanica pruža digitalno emitovanje na internetu. Štaviše, živimo u vremenu gde je besplatnim internet radio stanicama iz celog sveta moguće pristupiti na klik. One pružaju pregršt programa, vesti i muzike u mnogobrojnim stilovima i trendovima. Prema tome, da bismo vam pomogli da slušate radio na internetu besplatno potrudili smo se da skupimo sve stanice sveta na jednom mestu. Dođite na našu veb-lokaciju ili instalirajte našu besplatnu aplikaciju na vašem pametnom telefonu i potrudićemo se da vam učinimo ugodnim slušanje vaših omiljenih stanica.

Kako koristiti

Naš brz i ugodan onlajn plejer će vam otvoriti svet internet radiodifuzije. Nema potrebe da instalirate poseban softver ili platite pristup našoj usluzi — pomoću usluge Online Radio Box možete da slušate onlajn radio direktno iz vašeg pregledača besplatno! Koristite Pretragu da biste pronašli omiljene radio stanice ili jednostavno izaberite nešto novo po svom ukusu! Radio stanice koje su popularne među našim korisnicima su na vrhu top liste, a pomoću Pretrage po žanru ili državi možete da nađete nešto posebno po vašem ukusu. Takođe možete da instalirate našu besplatnu radio aplikaciju i slušate muziku bilo gde u svetu sa svog pametnog telefona. Naša aplikacija podržava Android i iOS, a možete je preuzeti iz Google Play prodavnice ili App Store prodavnice. Takođe bismo želeli da naglasimo da možete da sačuvate omiljene radio stanice u odeljak Favoriti da bi uvek bile na domah ruke.

Šta da slušate

U našem odeljku Žanrovi možete da slušate muziku na internetu u bilo kom stilu želite. Bez obzira šta tražite: hevi metal, retro 60-ih ili dramenbejs — ovde ćete pronaći svoj omiljeni radio na internetu! I svakako ne zaboravite formate diskusije: vesti, sport, vreme, politika, biznis, obrazovanje i religija — sve tematske radio stanice su dostupne na našoj veb-lokaciji! U odeljku Muzika sakupili smo top numere svih stilova i žanrova; ovde možete da odaberete bilo koji žanr i otkrijete kakva muzika se trenutno pušta na popularnim radio stanicama na internetu iz celog sveta! Osim toga, na stranici sa spiskom radio stanica pokazujemo i imena numera koje se trenutno puštaju na radiju. Možete da pređete sa jedne radio stanice na drugu jednostavno tako što ćete kliknuti na numere koje želite da čujete.