This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.

Install the free mobile app Online Radio Box

Get it on Google Play No, thanks
×
Like ? Save it to your favorites
×
Like ? Leave your review!
×

Radio Fama

Rating: 0.0 Reviews: 0
Radio " FAMA " - Tetove ju sherben dhe i mbulon me radio sinjal kualitativ qytetet Tetove dhe Gostivar ne numer afersisht 350.000 degjues potencial. Si nje nga radio-stacionet e para private ne keto ane ( prej 28.06.1994 vj.) dhe njera nga radiot qe posedon licence per emitim programi ne gjuhen shqipe qe nga viti 1998 dhe me nje eksperience te pasur ka fituar nje degjushmeri te madhe . Ne nuk jemi te vetmit , por jemi gjithmone ne sherbimin tuaj , prandaj nese percaktoheni te reklamoheni ne radion tone ne dhe degjusit tane ju pergezojme per zgjedhjen e bere , dhe ju deshirojme sukses ne biznesin tuaj.
11 0

Radio Fama reviews

Radio contacts

Address: Rr.KRD 14/1 Tetove 1200

Phone: 044/332-584

Email: ilijaz@radiofama.org

Fax: 044/332-584

Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!