This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.
×
Like ? Save it to your favorites
×
Like ? Leave your review!
×
×

Radio Pro Mingir

Rating: 5.0 Reviews: 47
Radio "Pro Mingir " înseamnă dor de casă, dor de-acasă, dor de neamul tău și de muzica frumoasă! Fiecare zi petrecută alături de "Radio Pro Mingir" e o sărbătoare a sufletului, fiecare cântec e strop din dorul neamului și din înțelepciunea poporului nostru. Nu vom încerca să te convingem că suntem primul și unicul post de radio care promovează în exclusivitate muzica și valorile neamului său - faptele vorbesc de la sine. Acasă, în mașină, la serviciu - oriunde ești cu "Radio Pro Mingir"!
80 4

Radio Pro Mingir reviews

 • 5
  13.06.2021
  Salut pro Mingir vrea sa fac o dedicatie pentru fiica mea francesca din Horjesti care implineste 7 ani,De de parte o iubesc si mii dor de ea,are tata o fetita.
 • 5
  06.06.2021
  Minunat
 • 5
  19.05.2021
  Salutare de departe domnule Ion am și eu un mesaj de felicitare pentru cea mai scumpa ființă din viata noastră pentru unica și mult iubita noastră mămica la adunarea a încă unui trandafir la buchetul vieții cel de ai 51... Scumpa noastă Veronica Cojocaru din satul CĂRPINENI....
 • 5
  25.03.2021
  Buna seara sunt din satul Lăpușna mă numesc dobrea vadim aș vrea să dau o dedicație muzicală pentru părinți mei dobrea gheorghe și dobrea marina aș dori o piesă muzicală nu lăsați pe drum părinți va multumesc
 • 5
  08.03.2021
  Draga echipa PRO MİNGİR va felicit cu sosirea primaverii şi ziua MARTİŞORULUİ!Va doresc sanatate,prosperitatea ın suflet şi ın gındurile frumoase,tot ce va doriti sa se ınplineasca şi sa aveti cıt mai mult succes ın munca D-stra enorma depusa pentru noi ascultatorii!Va multumesc ınca odata ca ne aduceti "acasa" ın suflete oriunde ne aflam!
 • 5
  18.01.2021
  Bună seara tuturor, Vrem să felicităm cu ocazia împlinirii unei vîrste frumoase domnul Vasile Dumitrascu ,satul Lapusna,raionul Hincesti. Uraririle de sanatate vin de peste hotarele țării, de la fii sai Ion,Victor,Gheorghe ,Elena ,Eugen,Sergiu si de la nurorile si nepoții sai . Vă urăm sanatate ,respect si atentia celor dragi. Vă mulțumim pentru tot , si va cuprindem cu drag. La mulți ani, si o seara frumoasă. Vă rugăm un cîntec de părinți, tata.
 • 5
  18.01.2021
  buna ziua! Vrem să o felicităm pe Mīndru Maria din satul Mingir, azi împlinește 74 de ani,și i dorim multa sănătate și bucurii de la fiica Svetlana,jinerele Andrei Șendrea,cît și nepoții Dima,Doina și Gheorghiță! Vă mulțumim anticipat!
 • 5
  08.10.2020
  Bună ziua mă numesc Golban Daniela din satul cioara vreau să-mi felicit tatal Sergiu Golban care astăzi împlinește o virsta frumoasă de 50 de ani îmi pare rău că nu pot fi lingă el îi doresc multă sănătate fericire răbdare și mult noroc din partea ficei din Franța și o melodie ceva despre dorul de părinți la alegerea dumneavoastră. Vă mulțumesc
 • 5
  03.09.2020
  Buna seara ma numesc Placinta Larisa sint din satul Mingir..doresc sa imi felicit surioara Sava Uliana din satul Baicioi cu ocazia zilei de nastere ,,din departare ii uram la multi ani !!!O iubesc mult si mii dor enorm de ea si de toata familia ...va rog o melodie despre surori ..va multumesc mult!!!O seara frumoasa
 • 5
  27.08.2020
  Buna ziua ma numesc Alexandru doresc sa imi felicit bunica din satul Bujor, Vîzdoagă Nina care isi sarbatoreste a 63-a aniversare, la aceasta felicitare se alatura sotul, feciorul, nora, nepoteii, surorile, fratii, vecinii, cumatrii si toti cei dragi. Cu totii impreuna dorim sa ii uram sanatate, bucurii, succese, si impliniri frumoase cu cei dragi. Solicitam melodia Bine ii sade mese-i mele imprejur cu nemurele de Ion Palade.

Radio contacts

Address: r-ul Hâncești, com. Mingir 3436

Phone: +37326966290

Email: ionc301@gmail.com

WhatsApp: 37369385783

Install the free Online Radio Box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!

Program

13:05 Dedicații în direct
Entire program