× This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.

Install the free mobile app Online Radio Box

Get it on Google Play No, thanks
×
Like ? Save it to your favorites

Murat Boz

Latest album

, 03:22
, 04:04
, 03:20
, 04:38
, 03:51
, 03:10
, 03:29
, 03:43
, 04:29
, 03:15
, 03:26

Install the free OnlineRadioBox application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!

Discography

JantiJanti, 2016
25 Romantik Şarkı25 Romantik Şarkı, 2015
25 Melankolik Şarkı25 Melankolik Şarkı, 2015
Vazgeçmem - SingleVazgeçmem - Single, 2013
Dance MixDance Mix, 2012
Aşklarım Büyük Benden - SingleAşklarım Büyük Benden - Single, 2011
Aşklarım Büyük BendenAşklarım Büyük Benden, 2011
Hayat Sana Güzel (Remixes) - EPHayat Sana Güzel (Remixes) - EP, 2010
ŞansŞans, 2009
UçurumUçurum, 2008
MaximumMaximum, 2007
Aşkı Bulamam Ben - EPAşkı Bulamam Ben - EP, 2006