× This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to our policies regarding the use of cookies.

Install the free mobile app Online Radio Box

Get it on Google Play No, thanks
×
Like ? Save it to your favorites

Funda Arar

Latest album

, 03:58
, 04:21
, 03:24
, 03:32
, 04:02
, 04:00
, 02:39
, 04:27
, 03:37
, 03:39
, 04:27
, 03:41
, 03:23

Install the free OnlineRadioBox application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you are!

Discography

Aşk HikayesiAşk Hikayesi, 2017
Bağışla - SingleBağışla - Single, 2015
HoşgeldinHoşgeldin, 2015
12 POP12 POP, 2015
Sessiz SinemaSessiz Sinema, 2012
Aşkın Masum ÇocuklarıAşkın Masum Çocukları, 2011
Turkish Pop Hits, Vol. 2Turkish Pop Hits, Vol. 2, 2010
Zamanın EliZamanın Eli, 2009
Bıçak Sırtı Dizi MüzikleriBıçak Sırtı Dizi Müzikleri, 2008
Canım Ailem (Orijinal Dizi Müzikleri)Canım Ailem (Orijinal Dizi Müzikleri), 2008
RüyaRüya, 2008
Son DansSon Dans, 2006
Sevda YanığıSevda Yanığı, 2003
AlagülAlagül, 2002
SevgilerdeSevgilerde, 2000
Joy Türk İle Aşkı HissetJoy Türk İle Aşkı Hisset, 1999